Busreis Engeland, een reis uit een sprookjesboek!

Busreizen Engeland

Thuiskomen met een fantastisch vakantieverhaal met een bus? Kijk dan eens naar de reizen die Maaskant Reizen voor 2016 voor u georganiseerd heeft. Ook dit jaar gaan we natuurlijk naar Engeland. Vriendelijk, gezellig en onvergetelijk mooi! Bovendien spreken we de bijna allemaal wel een mondje Engels. Engeland, het land met de oude steden die geen last hebben gehad van de bombardementen uit de 2e W.O. Onze busreizen Engeland zijn bijzonder omdat we steeds weer kijken naar welke bijzondere plaatsen we u kunnen brengen.  Ook gaan bijvoorbeeld naar de studio’s van Harry Potter. Een topper in de reizen die we in 2016 organiseren is een busreis naar Engeland en Schotland. Met deze busreis hebben we veel gegarandeerd vertrek en bent u verzekerd van een goed verzorgde busvakantie.

De Engelsen staan bekend om hun hartelijkheid. Gezelligheid gecombineerd met ruige natuur, de talloze kastelen en overblijfsels uit een roemrijk verleden maken onze busreis onvergetelijk! Van de hoofdstad Londen tot het wereldberoemde Lake District en het eiland Skye wat al in Schotland ligt. Ook gaan we naar de prachtige stad Edinburgh die een onvergetelijke indruk zal achterlaten. Stap aan boord van onze luxe touringcar en geniet van alles wat aan u voorbij trekt en de prima verzorging in ons hotel in bijvoorbeeld West End hotel in Fort William. Boeken kan via onze vernieuwde website.

In deze reis zult u ontdekken hoe mooi vooral de binnensteden zijn. We zien de meest fantastische steden zoals York waar de geschiedenis teruggaat naar tijden van Vikingen en Romeinen. Ook gaan we naar Durham waar u in de gelegenheid bent een majestueze kathedraal te bezoeken. Deze karakteristieke stad zal u zeker zeker gaan bekoren.

Na deze steden trekken we verder naar het hoge noorden en komen we dieper Schotland in. Zo zullen we verder reizen naar het eiland Skye wat bijvoorbeeld beroemd is om de vele whisky-stokerijen. Het mystieke eiland heeft na elke bocht wel een fantastisch vergezicht.  Schotland staat volkomen terecht bekend om zijn adembenemend mooie natuur.  We gaan ook naar Glenfinnan, waar in 1645 Bonnie Prins Charles zijn leger verzamelde om voor de onafhankelijkheid van Schotland te strijden. Via de brug rijden we naar het beroemde Eilean Donan Castle, vervolgens naar Armadale Castle, hier bezoeken we het Clan Mc Donald Centre. Hierna nemen we de ferry van Armadale naar Mallaig.  We rijden daarna misschien wel door het mooiste dal van Schotland, de Glencoe. We komen ook langs het Loch Lomond, ja we vallen in herhalingen, het mooiste meer van Schotland.

Dit alles met Busreizen Maaskant. Uw partner in onvergetelijke busreizen over heel Europa. Bekijk en boeken kan via Busreizen Engeland en boek online.schotland

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *