Dommelweb Webdesign Den Bosch komt met nieuwe infographic

infoboek

 

Dommelweb het innovatieve webbouwer uit Den Bosch heeft een nieuwe infographic ontwikkeld waar het hele internetmarketing speelveld op is geprojecteerd. De ontwikkelaar Jos Oerlemans heeft zijn jarenlange ervaring aangewend om dit omgebouwd metroplan tot leven te brengen.

Webdesigers die tot het uiterste gaan.
Door onze ervaring, creativiteit en kennis vertalen we uw wensen naar een eigentijds ontwerp (Interaction design). Hierbij werken we met beeldschermvormgevers die hun sporen ook verdiend hebben in interaction-design. Vooraf aan de bouw wordt goedkeuring gegeven aan het ontwerp. Ons webdesignbureau zit in het centrum van Den Bosch.

Websitetechniek tot in de puntjes en hartstikke veilig
Dommelweb bouwt uw website met beste programmeurs die bovendien kennis hebben van zoekmachine-optimalisatie (SEO). De gebruikte techniek garandeert dat uw website goed gelezen wordt door zoekmachines als Google. Alle websites zijn voorzien van een Content Management Systeem waarmee u zelf de inhoud kunt aanpassen (CMS). Desgewenst kunnen we website ontwikkelen met de populaire open source-systemen zoals Joomla, WordPress of Magento (voor shops), of bouwen wij een app.

Internetmarketing voor meer ROI
Een succesvolle website is meer dan alleen een leuke vormgeving. Een website dient zichtbaar te zijn op de meest relevante zoekwoorden. Alle internetmarketingmiddelen kunt u terugvinden in onze infographic over internetmarketing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *