Needmachine, in drie maanden een succesvolle website

Wat doet Needmachine?
Needmachine is een full-service internetmarketingbureau in Den Bosch. Je kan Needmachine inschakelen als je het idee hebt dat je website kansen mist en je weet niet precies waar je staat in de zoekmachines. Je ziet je concurrenten boven je staan. Die zullen beslist meer klikken pakken?! Misschien halen ze meer omzet uit hun website? In welke mate dat het geval is, is jou onbekend. Needmachine legt eerst de zwaktes van je website bloot en optimaliseert daarna. Over de voordelen kunnen we kort zijn: de optimalisatie leidt snel tot meer bezoekers. Met online advertenties neemt je website onmiddellijk topposities in. Doelstellingen kunnen zijn het opbouwen van naamsbekendheid of  het creëren van extra omzet in je webshop. We kunnen na de optimalisatie nog steeds niet vertellen wat de omzet van je concurrent is maar je wel zeker dat je het beste uit website gehaald hebt!

SEO-copywriting
Je bent eigenlijk op zoek naar een goeie schrijver die goede wervende teksten kan schrijven? Copywriting is het schrijven van wervende teksten meestal voor reclamedoeleinden. SEO staat voor Search Engine Optimization (in het Nederlands noemen we dat zoekmachine-optimalisatie). Bij deze werkzaamheden en wordt de website beter vindbaar gemaakt voor de zoekmachines. Dit zijn hoofdzakelijk Google en in mindere mate Bing. Een SEO-copywriter is dus iemand die als tekstschrijver wervende teksten voor je site schrijft waarmee je bovenaan komt in de zoekmachine. Needmachine beschikt in Jos Oerlemans over een SEO-copywriter met grote kennis van de zoekmachines.  Bekijk de pagina in Needmachine over SEO-copywriting.

Goede SEO copy-writing is niets meer en minder dan het verleiden van je bezoekers om klant bij je te worden.  Je overtuigd ze jouw product af te nemen of contact op te nemen. Neeseo copywriter jos oerlemansdmachine schrijft vanuit twee invalshoeken. Één, bovenaan komen in Google (de meest gebruikte zoekmachine). Twee, met zoveel mogelijk overtuiging proberen te bezoeker te verleiden tot het maken van contact of, in de meeste gevallen, het bestellen van een product.

Goed doordachte SEO-teksten op je website zorgen ervoor dat de site veel beter vindbaar wordt. Als je de teksten goed samenstelt dan verbeteren ze ook de leesbaarheid en de overtuigingskracht van je website. Een goede vormgeving die samengaat met de teksten doet de rest. Het cognitieve en het emotionele deel van je brein communiceren met elkaar. Needmachine heeft jarenlange ervaring opgebouwd  met het schrijven van doordachte SEO-teksten die gericht zijn op de doelgroep. Eerst deden we dat vanuit Dommelweb waar we Maaskant Reizen, GITP en Mitsubishi bediend hebben met hun internetmarketing. De ervaring gaat nog verder terug naar smulweb.nl waar graag nog romantisch over door mijmeren maar dat dat is niet waarvoor u hier bent.

De teksten op je website verhogen dus zowel het aantal bezoekers en als het goed vergroot het ook de omzet. Als ze goed zijn natuurlijk.

Met goed uitgeknobbelde copywriting brengt Needmachine de verkoopeffectiviteit (oftewel het conversievermogen) van je website naar het volgende plan . Goede bezoekers waar we klanten van proberen te maken. Creatief goed uitgedachte teksten zorgen dat je website beter vindbaar wordt maar draagt ook bij aan de verkoopkracht.
Bekijk de website van Needmachine