Anoniem 

Den Bosch wordt zielloos zonder boekhandel Heinen.


Erna Buist 

Ik wil de oude Adr. Heinen terug!!!


Jan-Hein Ruijgrote 

Boekhandel Heinen moet blijven!


Nelleke Dirks 

Den Bosch zonder Heinen, zonder echte goede boekhandel: onmogelijk!


Mevr. Molmans 

Ik wil dat de boekhandels die onder Polare vallen blijven bestaan. Ik woon sinds 1985 in Den Bosch. De boekhandel was heel persoonlijk. Nog steeds kom ik elke vrijdag bij boekhandel Heinen. Ik zou het een vreselijk gemis vinden als hij dicht blijft. Als ik de winkel binnenstap is net alsof je in de huiskamer komt.


Victor 

Boekhandel Heinen is heel belangrijk voor mij. De winkel heeft een hele eigen uitstraling.
Voor mij is het een snoepjeswinkel. Ik voel me er als een kind. Grote potten met salmiakzakjes en toverballen.


Gonny Sierig 

Je kunt jezelf alleen met recht een stad noemen als je ook een goede boekhandel hebt.
Jurken en schoenen kan ik overal kopen, boeken niet .
Liever niet bij Polare, want dat vind ik net C&A.
Bij boekhandel Heinen werken hele kundige mensen. Als ik de titel niet meer weet, weten zij de titel wel.
En ik vind het een geweldige boekenzaak om doorheen te lopen. Waar de trappen nog kraken.
Ze moeten misschien gaan kijken bij zelfstandige boekwinkels. Waarom die het wel lukken en goed doen.


Annet Braaksma 

Boekhandel Heinen is heel belangrijk. Ik snuffel er ontzettend graag rond. Ik koop er bijna alles. In mijn hele leven heb ik misschien 1 of 2 boeken via Bol.com gekocht.
Ik wil een boek gewoon even zien. Ik vind het een enorm leuke boekwinkel.
Ik zou het heel jammer vinden als die dicht is.
Ik gun de medewerkers heel erg aan het werk te blijven.


Hans Hulsel 

Heinen betekent heel veel voor mij. Ik ben zeer geïnteresseerd in de geschiedenis van Den Bosch. Eind 2012 heb ik ook een boekje geschreven. Ik heb heel veel steun gehad aan meneer Stikkers, de manager van Heinen.
Ik zou heel graag een zelfstandige boekhandel willen.


Mevr. en dhr. Hofhuizen 

Bij boekhandel Heinen kwam ik voor de Brabantica. We hebben hele mooie uitgaves van ze. Ik bestel nooit bij Bol.com. De boekhandel moet blijven. Ik kom er met mijn kleinkinderen.
Ik denk dat bij zo’n grote keten, de klant niet meer centraal staat, maar de winst.


Jyoti en Jikke (4) 

Ik vind het heel belangrijk dat boeken gewoon gekocht kunnen worden in een winkel. Ik vind het heerlijk om gewoon te kijken en me te laten inspireren. En dat ik een vraag kan stellen. Wat als ik dat boek heb gelezen, wat moet ik dan lezen?
Ik koop niet zo vaak boeken.
Ik vind het ook belachelijk dat mensen nog maar zo weinig lezen.
Ik vind het heel belangrijk dat er een zelfstandige boekhandel is, en geen enorme keten. Boeken moeten een kans krijgen.


Dhr. Tillemans 

De boekhandels moeten niet langer meer in een keten zitten. De boekhandel moet een eigen zaakje hebben. Wat kan mij het nou schelen dat er landelijk een keten is?
Ik kwam wekelijks in boekhandel Heinen.
Het is persoonlijker.
Polare wil alles als geheel verkopen.
Eigenaar moet over de brug komen.

Boekhandel moet breed mogelijk geori├źnteerd zijn. En voorradig zijn.


Bettie Wanrooij 

Ik ben er erg geschrokken van de sluiting van boekhandel Heinen in Den Bosch. Ik koop mijn boeken voor kleinkinderen altijd bij Heinen. Ook mijn zonen krijgen vanaf hun derde elk jaar een boek van Heinen. Australische vrienden neem ik altijd mee naar Heinen, omdat het zo’n mooie winkel is. Niets gemist de afgelopen jaren. De boekhandel moet meer kunnen doen. met aankoop. Slecht beleid door Polare.

Heinen is gewoon een speciaal pand. Laatst reisboek gekocht. Ze hebben alles. Vriendelijk personeel. Moet niet kunnen. Leuke aan deze boekhandel, is dat ze een mooi aanbod aan boeken hebben. Je kunt er altijd slagen. E books vind ik erg interessant, maar ik heb nmooit op de gezelschaposspellen gelet. De sfeer is goed, de mooie eiken trappen, je kunt kijken in de boekhandel. De service is erg goed.

Ik zou niet weten waar ik mijn boeken moet kopen, als Heinen verdwijnt. Het is erg lang geleden dat ik hier voor het eerst kwam. Twintig gok ik. In een boekhandel is het leuk om koffie te drinken, maar er moeten geen hangkoffiedrinkers komen. Heinen hoort bij Den Bosch. Kinderen moeten opgroeien met boeken.


Annemarie van Haaren 

“Lezen is als eten aan de rijke tafelen van de geest.” Een citaat van….dat ben ik helaas vergeten. Medewerkers van Heinen begrepen dat. Ze tipten mij boeken, die mijn denkwereld op zijn grondvesten deed trillen. Zo was Heinen een poort tot avontuur, verdieping, ontroering. Met pijn in het hart zie ik de sluiting aan en schreeuw van het dak: ‘Heinen met haar topmedewerkers moet blijven bestaan.’


Powered by Rizzi Guestbook.