Toer Greve gitaarlessen Den Bosch

Altijd al gitaar willen spelen? Dit is je kans.

Toer leert je in een half jaar de basisbeginselen van gitaarspelen waarna je eventueel kan besluiten uit te groeien naar een echte virtuoos. Toer Greve is gediplomeerd gitaardocent in Den Bosch. Op basis van je persoonlijke wensen gaan we kijken welke lesmethode het beste is voor je. Of je nu rock of funk wilt gaan spelen. Dat maakt niet uit. Het gaat erom dat je met veel plezier les hebt en dat je het goed leert. Hoe snel je bent, dat hangt natuurlijk van jezelf af.  Plezier staat voorop en al snel zul je zien en hóren (!) dat de lessen zijn vruchten afwerpen. Toer geeft gitaarles in het oude Binnengastziekenhuis in Den Bosch.

Toer probeert zoveel mogelijk, aan te sluiten bij de muzieksmaak van de leerling en nummers te spelen die hij/zij leuk vind. Iedereen is welkom, alle leeftijden en niveaus. Schrijf je in voor een proefles.
Ook is het mogelijk om hulp te krijgen bij het schrijven van liedjes en zelfs, in een verder gevorderd stadium, bij het produceren van muziek. Denk hierbij aan een opname van je aller-eerste demo!

Gitaarschool Toer Greve zit in het oude ziekenhuis (GZG) in het gezellige centrum van Den Bosch.

Een fijne en toegankelijke plek om zowel met de fiets, auto of het openbaar vervoer te komen!

Bekijk hier de website van gitaarles Den Bosch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *